Redőny javítás +36 30 243 2793

SZALAGFÜGGÖNY FORGALMAZÁS, BEÉPÍTÉS, JAVÍTÁS

Manapság a szalagfüggöny az irodák, üzletek legelterjedtebb belső árnyékolástechnikai megoldása. Az otthoni felhasználás is egyre szélesebb körben terjed, mivel a szalagfüggöny ára az utóbbi időben mérséklődött. Rengeteg szín és igényes anyagminta közül választhatjuk ki az irodánk, otthonunk hangulatához leginkább illeszkedő szalagfüggönyt. Szélességét tekintve többféle lamella méret áll rendelkezésre: 63mm, 89mm és 127mm, a maximális magasság 4,3 méter lehet. A szalagfüggöny karnisának maximális hossza 6 méter lehet.

SZALAGFÜGGÖNY

  • Szalagfüggöny tetőtérbe, ferdesíkú ablakra, de akár íves felületre is felszerelhető
  • A szalagfüggöny motorizálható is, mely kényelmes működtetést tesz lehetővé
  • A lamellák akár a kezelő oldalára, vagy az azzal ellentétes oldalra is összehúzhatók, szélesebb függöny esetén akár középre, vagy kétoldalra is rendezhetők
  • Az átlagos szennyezádések könnyen kitisztíthatóak a szüvetből

Szalagfüggöny forgalmazása mellett, kedvező áron és gyors kiszállással vállaljuk ezek beépítését, javítását is. Vállaljuk továbbá műanyag-, alumínium- és motoros redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló, napellenző forgalmazását, beépítését, javítását.

Szalagfüggöny forgalmazás, beépítés, javítás, teljeskörű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapest és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül.

Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny Pest megye Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 243 2793-as telefonszámon.