Redőny javítás +36 30 243 2793

MOTOROS REDŐNY FORGALMAZÁS, BEÉPÍTÉS, JAVÍTÁS

A motoros árnyékoló elsősorban kényelmi szempontból előnyös. Azonban nagyobb méretű redőnynél a könnyebb mozgathatóság miatt is elengedhetetlen. A motorral ellátott jóval biztonságosabb is, mint a kézzel mozgatható változat. Feltolás elleni védelemmel ellátva megvédi otthonát az illetéktelen behatolóktól. Többféle működtetési mód lehetséges. Vezetékes megoldás esetén falra szerelt vezérléssel mozgatható a redőny, ha központi vezérlésre is igény van, akkor minden redőnytől szükséges a vezetékezés kiépítése a vezérlőegységig. Ennél jóval kényelmesebb a távirányítóval történő vezérlés. Ebben az esetben nincs szükség vezeték kiépítésére. Az otthonától való hosszabb távollét esetén a redőny mozgatása programozható. Ezáltal azt az érzést kelthetjük, mintha folyamatosan otthon tartózkodna valaki. Akár naponta más és más időpontra is programozható a vezérlés.

MOTOROS REDŐNY

  • A redőnyök akár egyszerre is mozgathatók, egy gombnyomással az összes redőny zárható
  • Télen sötétedéskor akár automatikusan is leereszkedhetnek a redőnyök, ezáltal segítve a hőszigetelést
  • Akadály érzékelésekor a motor azonnal megáll, védve ezzel a redőnyt és az alá került tárgyat is
  • 15-20%-os megtakarítás érhető el fűtési költségében
  • Szúnyoghálóval integrálva is szerelhető

Motoros árnyékolók forgalmazása mellett, kedvező áron és gyors kiszállással vállaljuk ezek beépítését, javítását is. Vállaljuk továbbá műanyag- és alumínium redőny, szalagfüggöny, reluxa, roletta, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző forgalmazását, beépítését, javítását.

Motoros redőny forgalmazás, beépítés, javítás, teljeskörű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapest és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül.

Motoros árnyékolók Budapesten, motoros árnyékolók Pest megyében Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 243 2793-as telefonszámon.