Redőny javítás +36 30 243 2793

NAPELLENZŐ FORGALMAZÁS, BEÉPÍTÉS, JAVÍTÁS

A napellenző hasznos és esztétikus kiegészítője lehet egy családi ház teraszának, vagy egy lakás erkélyének. Szállodák, vendéglátó helyek kerthelységeinek árnyékolására is előszeretettel használják. A vázszerkezet alumíniumból készül, a ponyva az osztrák Sattler cég terméke. Rengeteg minta és szín közül választható ki a számunkra legmegfelelőbb ponyva. A ponyva anyaga erős UV védelemmel rendelkezik, víz- és szennytaszító, valamint penészesedés és algásodásgátló bevonattal készül.

NAPELLENZŐ

  • Kézi-, vagy motorizált működtetés is lehetséges
  • Közel 150 különböző napellenző ponyvából válaszhat
  • 5 év gyári Sattler garancia
  • A ponyva anyaga öntisztuló
  • Hosszútávú árnyékoló megoldás a felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően

Napellenző forgalmazása mellett, kedvező áron és gyors kiszállással vállaljuk ezek beépítését, javítását is. Vállaljuk továbbá műanyag-, alumínium- és motoros redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló, szalagfüggöny forgalmazását, beépítését, javítását.

Napellenző forgalmazás, beépítés, javítás, teljeskörű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapest és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül.

Napellenző Budapest, napellenző Pest megye Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 243 2793-as telefonszámon.