Redőny javítás +36 30 243 2793

ROLETTA FORGALMAZÁS, BEÉPÍTÉS, JAVÍTÁS

A roletta az egyik legrégebbi árnyékoló. Használható teljes elsötétítésre is, az anyag megválasztása határozza meg a fényáteresztő képességet. A textil általában polyesterből készül, de speciális lángálló üvegszál anyagú roletta is kapható. Tetőtéri ablak esetén csak a tokozott változat nyújt teljes fényzárást, mivel a tok nélküli kivitelnél fénycsík keletkezik az ablak és a textília között. Függőleges nyílászáróra szerelt roletta esetén, ha a textília túlnyúlik a kereten, akkor tok nélkül is elérhető a teljes fényzárás. A roletta többféle működési mechanizmussal szerelhető. Gyöngyláncos kivitelnél a fel- és lehúzás kézzel történik, ilyenkor a roletta bárhol megállítható. Rugós kivitelnél ferdesíkú ablaknál csak a kiakasztóknál állítható meg, függőleges ablaknál bárhol megállítható. A roletta motorral is felszerelhető, ebben az esetben akár távirányítóval is működtethető. Létezik még tekerőkaros kivitel is.

ROLETTA

  • Függőleges és ferde síkú felületre is felszerelhető
  • Széles szín- és mintaválaszték
  • Többféle működtetési mechanizmussal szerelhető
  • Teljes fényzárás biztosítására is alkalmas

Roletta forgalmazása mellett, kedvező áron és gyors kiszállással vállaljuk ezek beépítését, javítását is. Vállaljuk továbbá alumínium- és műanyag redőny, motoros redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző forgalmazását, beépítését, javítását.

Roletta forgalmazás, beépítés, javítás, teljeskörű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapest és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül.

Roletta Budapest, roletta Pest megye Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 243 2793-as telefonszámon.