Redőny javítás +36 30 243 2793

REDŐNY JAVÍTÁS

Redőnyök forgalmazása és beépítése mellett a redőny javítás is megtalálható szolgáltatásaink között. Bár a redőnyök működése általában egyszerű és megbízható, néha azonban így is adódnak kellemetlen meghíbásodások. Évek alatt elhasználódhat a redőny mozgatásához használt kötél, meghibásodhat a felhúzó mechanizmus. Előfordul, hogy felhúzás közben a használó berántja a tokba a redőnyt, motoros redőnyök esetén is adódhatnak problémák. Az árnyékolók javítását rövid határidővel, korrekt áron vállaljuk.

REDŐNY JAVÍTÁS

  • Korrekt áron
  • Gyors kiszállással
  • Rövid vállalási határidő
  • Akár hétvégi, vagy esti kiszállás
  • Megbízható, minőségi munka

Kedvező áron és gyors kiszállással vállaljuk további termékeink beépítését, javítását is. Vállaljuk továbbá műanyag-, alumínium- és motoros redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló, szalagfüggöny, napellenző forgalmazását, beépítését, javítását.

Teljeskörű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapest és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül.

Redőnyök javítása Budapestes, redőnyök javítása Pest megyében Helyszíni felmérésért hívjon minket a +36 30 243 2793-as telefonszámon.